A bőr a test egészségének ablaka. A bőrápolás egyik legérdekesebb része, amikor megismerjük valakinek a bőrtípusát és bőrállapotát. Soha nem válik unalmassá, hiszen minden egyes arc más és más. A bőr állapotának klinikai felmérése a kezelő legfontosabb értékeinek egyike, hiszen a megfelelő lakossági termékek és a kezelési program kiválasztása és összeállítása egyénre szabott kell, hogy legyen.
Minden egyes páciensünknél figyelembe vesszük, hogy a bőr állapotát az életkor, a bőrápolási termékek és az életstílus határozza meg.
Ezért alakítottuk ki szalonunkban a kezelések hatás-, metódus- és ár szerinti széles választékát. Ha a bőrfelszínt szeretnénk kezelni és a vendég kényeztetésre vágyik, választhat a hagyományos kozmetikai kezeléseink közül. Ha egy vagy több bőrproblémát (pigmentfolt, rosacea, akne) szeretnénk hatékonyan megoldani, orvos-kozmetikai problémamegoldó kezelések és otthonra ajánlott hatásos termékeink állnak pácienseink rendelkezésére.
A bőr mélyebb rétegeit érintő kezeléseinket is (feltöltés, ránctalanítás) személyre szabottan ajánljuk. Az egységes bőrkép kialakítása és a mélyebb feltöltés érdekében kezeléseink több szinten is variálhatóak.
A savas peelingekkel kombinált kezelési protokollok és egyedi hatóanyagok teszik különlegessé kezeléseinket. Felülmúlhatatlan kozmetikai érzetet biztosítunk a termékek elhúzódó hatása miatt.
A legjobb minőségű, legtisztább és a lehető legkörnyezetbarátabb összetevőkkel dolgozunk orvosi erősségű termékekkel, melyeket klinikai környezetben tesztelnek. Csak a legjobb kezeléseket és termékeket kínáljuk.