Az ORMEDIC forradalmi terméksora a legtisztább bio összetevők és az orvosi hatékonyság kombinálása, mely szintézis klinikailag bizonyítottan hat. Az ORMEDIC filozófiája a bőr egészségének egyensúlyának visszaállítása tanúsítottan bio hatóanyagokkal, erős anti-oxidánsokkal és esszenciális növényi összetevőkkel, vegyi anyagok, savak vagy parabének nélkül. Minden bőrtípust megfelelően ápol, visszaállítja a bőr egyensúlyát és egészségét – természetes módon.

1

BIO Lift kezelés

Tök, ananász, papaya és mangó gyümölcs enzimek és peptidek egy bio aloe vera alapban. Ez a nem-kémiai peeling kiegyensúlyozza, regenerálja és helyreállítja a bőrt, míg a fekete nadálytő őssejtek feltöltik a bőr őssejtjeit, a bio zöldtea, a peptidek és a bio aloe vera segítik a bőr fiatalságának megtartását.
OrMedic bio arckezelés

ORMEDIC jelentése: OR=organikus, MEDIC=orvosi erősség és hatékonyság

Az organikus termékek sejtszinten hatnak, még a kismamák és a tinik is teljes biztonsággal használhatják!

A kezelés lépései:

Bio lemosóval távolítjuk el a sminket és a napi szennyeződést a bőrről. Feloldja a zsírt, kiegyenlíti a bőr pH-ját.  A bio kamilla és a zöld tea harmonikus elegye alapvető tápanyagokkal állítja helyre a bőr természetes egyensúlyát.
A bio aloe vera gél alapú nem kémiai hámoldó gél felvitele a bőrre. 20 perc alatt 6 lépésben kezeli a bőrt: a tök enzim tartalma hámlaszt, méregtelenítő növényi komplexxel beindítja  a detoxikáló folyamatokat, borsmenta és ilang ilang illóolajjal energiát ad a sejteknek, növényi eredetű őssejt technológiával támogatja a folyamatokat, bőrvédő komplexxel erősíti a bőr védekező funkcióit és növényi fehérítő komplexxel kezeli az elszíneződéseket.
Ultra kímélő bio gél maszkot simítunk a bőrre, melynek célja a bőr nyugtatása és hidratálása. Arnica montanaval , zöld teával és aloe veraval azonnal feltölti nedvességgel a bőrt.
Selymes, ultra- hidratáló, növényi tejsavas szérummal kényeztetjük a bőrt, mely telve bio japán zöld teával, polifenolokkal és rézpeptid elegyekkel hosszantartóan visszaállítja az ideális hidratáltságot.
Balancing eye lift gel felvitele a szemkörnyékére, mely multipeptidekkel hidratálja a szemkörnyéki érzékeny bőrt.
A bőrtípusnak megfelelő fényvédő krém felvitele az arcra.
Avokádó olajos bio Ajakápolóval állítjuk helyre az ajak és ajakkontúr nedvességtartalmát

Az Image Skincare Ormedic termékcsalád a legtisztább természetes bőrápoló összetevőket orvosi hatékonysággal ötvözi a maximális eredmények érdekében.

Ez a nem-kémiai hámlasztás természetes módon regenerál, állít helyre és nyugtat a bio összetevők segítségével, csak az elhalt szaruréteget távolítja el a bőrünkről, ezzel biztosítva a oxigén, valamint az antioxidánsok kellő mértékű bejutását. Teljesen biztonságos még az érzékeny bőr számára is.  Az organikus hámlasztó gyümölcs keverék az élettelen, felszíni sejtek és a toxinok ellen dolgoznak, hogy felszínre kerülhessen a puha, makulátlan, egészséges és sima bőr.

Minden bőrtípusra alkalmazható ez az exkluzív kezelés, amikor a bőr feszessége kezd csökkenni és megjelennek az első ráncok.

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával! Ehhez nyújt segítséget az öt terméket tartalmazó egy hetes otthoni arcápoló KIT, mely tökéletesíti bőrét és meghosszabbítja a kezelés hatását.