NEM GYANTA, HANEM WAX!

Legyen élmény a szőrtelenítés! Még mindig küzdesz a gyantázás nehézségeivel? Szükséges, de kellemetlen és fájdalmas kezelésként gondolsz a gyantázásra? Most van a legjobb időpont, hogy ezen változtass!
A gyantáról mindenkinek az a fájdalmas kezelés jut eszébe, amire nem szívesen szánja rá magát. Mától felejtsd el a gyantát és kérd a waxot! Más összetétel, más érzés, más világ! Az átlagos gyantával eddig kínszenvedés volt a szőrtelenítés: ragad, tapad, szakad, törik, túl kemény, túl lágy… Fáj, húzza a bőrfelületet, betörik a szőrszál, begyullad a szőrtüsző. Rosszabb esetben, még a bőrfelület is sérül. Felejtsd el a gyantát, waxoltass mosolyogva, könnyedén!

Szentül hiszünk abban, hogy az Italwax termékekkel megváltozik a szőrtelenítés élménye:

-nem törnek el a szőrszálak
-nem gyullad be a szőrtüsző
-nincs több benőtt szőrszál
-a fenyőgyanta mentes termékekkel, az arra érzékenyeknél nincs több allergiás reakció
-a helyes kezelési eljárással minimalizálható a fájdalom még a kényes területeken is
-minden terméke parabénmentes

A waxolás 3 lépésből áll:

  1. a bőr előkészítése, zsírtalanítása
  2. waxolás a bőr és szőrtípusnak megfelelő wax-szal
  3. a bőr utóápolás, nyugtatása és hidratálása
1

Szőrtelenítés meleg wax-szal

A nagy felületeken történő szőrtelenítéséhez használjuk, úgymint: kar, láb vagy hát. A wax maximális hőfoka 40 celsius fok, ami nem kelt forró érzetet a bőrön kezelés közben.
A melegwaxok széles választékban elérhetőek az Ön szőr- és bőrtípusához igazodva.

2

Szőrtelenítés film wax-szal

A hipoallergén waxok új generációja érzékeny bőrre. Prémium minőségű wax, mely mentes az allergizáló fenyőgyantától. Kényes területekre alkalmazható, úgymint: arc, hónalj, bikini vonal.

Alacsony hőmérsékleten használjuk (+38°C), ezért nem okoz égő érzést. Spatulával visszük fel a bőrre és eltávolításához nem szükséges szalag

3

Cukorpaszta- szőrtelenítés természetesen

A cukorpaszta Kleopátra aranyának, az évszázadok óta ismert és használt cukorfőzetnek a modernizált változata. Az eljárás és az anyag korszerűsítésével az ókori módszer alkalmassá vált a legigényesebb kozmetikai szalonokban történő alkalmazása.
A paszta kizárólag természetes anyagokból, vízből és cukorból áll, semmilyen kémiai, illat-, vagy színezőanyagot nem tartalmaz.
Az évezredes hagyományokból életre hívott, a kor igényeire alakított cukorpaszta és a hozzá kapcsolódó depilációs eljárás tökéletes és tartós megoldást kínál minden bőr-és szőrtípusra. Hatékonyan és kíméletesen távolítja el a szőrszálakat a legérzékenyebb területekről. A cukorpasztás eljárást a bajusz, a hónalj és az intim területeken alkalmazzuk.