A legelterjedtebb szőrtelenítési eljárás a gyantázás, mely során a szőrszálakat tövestől távolítjuk el. Ehhez szükséges kitétel, hogy a gyantázandó szálak megfelelő hosszúságúak legyenek.

Szalonunkban a steril, meleg gyantázás vagy cukorgyanta közül lehet igény szerint választani, egyéni érzékenységtől és testtájtól függően.

1

Meleggyantázás

A nagyobb testtájak (láb, kar, hát) gyantázásához ajánljuk az azulén tartalmú, patronos gyantázó rendszerünket, mellyel kíméletesen és gyorsan szabadítjuk meg a nemkívánt szőrszálaktól.

2

Cukorgyanta- szőrtelenítés természetesen

A cukorpaszta Kleopátra aranyának, az évszázadok óta ismert és használt cukorfőzetnek a modernizált változata. Az eljárás és az anyag korszerűsítésével az ókori módszer alkalmassá vált a legigényesebb kozmetikai szalonokban történő alkalmazása.
A paszta kizárólag természetes anyagokból, vízből és cukorból áll, semmilyen kémiai, illat-, vagy színezőanyagot nem tartalmaz.
Az évezredes hagyományokból életre hívott, a kor igényeire alakított cukorpaszta és a hozzá kapcsolódó depilációs eljárás tökéletes és tartós megoldást kínál minden bőr-és szőrtípusra. Hatékonyan és kíméletesen távolítja el a szőrszálakat a legérzékenyebb területekről. A cukorpasztás eljárást a bajusz, a hónalj és az intim területeken alkalmazzuk.

3

Epilfree- Tartós szőrtelenítési eljárás gépek nélkül

Az Epilfree megoldást nyújt a tartós szőrtelenségre vágyóknak, bármely testtájon, bármely évszakban, bármilyen színű és erősségű szőrszálakra, férfiaknak is.
Egyszerű, minden bőr- és szőrtípuson hatékonyan alkalmazható, teljesen biztonságos készítmény. A két fajta szérumból álló szett nem igényel gépeket, hanem közvetlenül gyantázás után kell alkalmazni őket, a szalonkezelés részeként, amikor a szőrtüszők üresek és szabadok. A kezelt bőrfelületbe besimítjuk az aktiváló szérumot, mely a szőrtüszőket eredeti méretük kb. 4-szeresére tágítja, így a Tonizáló szérum könnyebben és mélyebben tud behatolni a gyökerekhez, ahol a mátrix sejtek osztódását akadályozza meg. Mindig az aktív fázisban levő szőrtüszőkre tudunk a leginkább hatni, ezért van szükség átlagban 6-9 kezelésre a teljesen sima, bársonyos bőr eléréséhez.
További jó hír, hogy az eljárás nem fájdalmas, bármilyen színű, erősségű és típusú szőrszálra használható és nem utolsó sorban sokkal kedvezőbb áron tudjuk kínálni a kezelést, mint az eddigi lehetőségeket.