Szalonunkban a következő szőrtelenítő eljárások közül tud választani:

  1. Az SHR az egyik legújabb és leginnovatívabb szőrtelenítési eljárás, melynek segítségével biztonságosan és hatékonyan távolíthatjuk el a test különböző területeiről a nem kívánatos szőrszálakat. A hosszantartó és fájdalommentes SHR módszer a lézer technológiát és a pulzáló fény (IPL) módszerének előnyeit egyesíti. A kezelések gyorsabbak, hatásosabbak, kényelmesebbek és kevesebb fájdalommal járnak, mint más IPL, lézer vagy E-Light technológiával végzett szőrtelenítés, a bőrfelszín égése, sérülése nélkül.
  2. Gyantázás wax-al
1

Szőrtelenítés meleg wax-szal

A nagy felületeken történő szőrtelenítéséhez használjuk, úgymint: kar, láb vagy hát. A wax maximális hőfoka 40 celsius fok, ami nem kelt forró érzetet a bőrön kezelés közben.
A melegwaxok széles választékban elérhetőek az Ön szőr- és bőrtípusához igazodva.

2

Szőrtelenítés film wax-szal

A hipoallergén waxok új generációja érzékeny bőrre. Prémium minőségű wax, mely mentes az allergizáló fenyőgyantától. Kényes területekre alkalmazható, úgymint: arc, hónalj, bikini vonal.

Alacsony hőmérsékleten használjuk (+38°C), ezért nem okoz égő érzést. Spatulával visszük fel a bőrre és eltávolításához nem szükséges szalag

3

Cukorpaszta- szőrtelenítés természetesen

A cukorpaszta Kleopátra aranyának, az évszázadok óta ismert és használt cukorfőzetnek a modernizált változata. Az eljárás és az anyag korszerűsítésével az ókori módszer alkalmassá vált a legigényesebb kozmetikai szalonokban történő alkalmazása.
A paszta kizárólag természetes anyagokból, vízből és cukorból áll, semmilyen kémiai, illat-, vagy színezőanyagot nem tartalmaz.
Az évezredes hagyományokból életre hívott, a kor igényeire alakított cukorpaszta és a hozzá kapcsolódó depilációs eljárás tökéletes és tartós megoldást kínál minden bőr-és szőrtípusra. Hatékonyan és kíméletesen távolítja el a szőrszálakat a legérzékenyebb területekről. A cukorpasztás eljárást a bajusz, a hónalj és az intim területeken alkalmazzuk.