1

Meso I Laser kezelés testre

Egyedülálló eljárás, mely az eddigiekhez képest intenzívebben hat a zsírbontásra, a feszesítésre és a cellulitra.
Ez a legmodernebb és leghatékonyabb orvos-kozmetikai eszköz, amely ötvözi a három legintenzívebb sejtmegújító kezelést: a lézeres biostimulációt, az eredeti orvosi elektroporációt és az orvos-kozmetikai peelingeket és savas mélyhámlasztást.
A lézeres mezoterápia egy új fogalom Magyarországon. Külföldön (pl. Amerika, Svájc, Németország, Anglia), már elterjedt eljárás az olyan intézményekben, ahol magas minőséget, valamint fejlett technológiákat alkalmaznak, és természetesen ahol eredményes, látványos kezelések végzésére törekednek az esztétikai szakemberek.
A Meso I Laser eljárással hatékonyan tudjuk kezelni a cellulitot, illetve lokális zsírbontó és intenzív feszesítő hatást tudunk elérni.

A kezelések kúraszerűen ajánlottak, minimum hetente kétszer. Időtartamát személyre szabottan, a problémától függően választjuk ki.
A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával!

2

Dermaroller/Mesopen kezelés testre

Ezt az eljárást egy olyan hengerrel /kezelőfejjel végezzük, amelynek a felületén számos apró tű található. A tüskék által okozott szabad szemmel nem látható mikro sérülések beindítják a kollagén termelést a bőr mélyebb rétegeiben. A dermaroller/mesopen tüskéi behatolnak a bőrbe, de nem távolítják el a bőr felületét, mint a lézeres arcfiatalításánál, ezáltal a gyógyulási idő sokkal rövidebb.
A dermaroller/mesopen eljárással hatékonyan kezelhetőek az alábbi problémák:

  • cellulit
  • stria (terhességi és elhízási csíkok)
  • megereszkedett, rugalmasságát vesztett bőr

Gyógyulási idő:

  • A kezelés utáni gyógyulási szakasz 12-24 óra. Ez idő alatt a szabad szemmel nem látható mikro sérülések miatt bőrpír figyelhető meg, de emiatt másnap már nem kell otthon maradni. Bakteriális felülfertőződésre kell vigyázni, és mivel a kezelés nyáron is elvégezhető, fokozott fényvédelemre van szükség.
  • A kezelést 2 hetente ajánlott megismételni 5 alkalmas kúrában a komplett és tartós eredmény érdekében.
  • Nem ajánlott cukorbetegeknek, terheseknek és azoknak akik keloid képzésre hajlamosak, akinek gyakran van herpesze, megelőzésképpen herpesz elleni gyógyszert kell szedni.
  • Az első kezelés alkalmával saját dermarollert/mesopen fejet kell vásárolni a teljes sterilitás érdekében, melynek ára 5 500 Ft/2000 Ft (összesen 10 alkalommal használható).

Dermaroller/mesopen kezelés hason vagy combon vagy karon: 18 000 Ft
A kozmetikai kezelés hatékonyabbá tehető a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával!