Mi gondolunk a férfiakra is! Korunk férfi ideálja vonzó és ápolt akar lenni. Felismerve ezt az igényt alakítottuk ki kínálatunkat a férfiak számára. A férfiak arcbőrének minősége eltér a női arcbőrtől, mert már egy kezelés is sokkal látványosabb és tartósabb náluk. Ezért különösen ajánljuk nekik a következő arckezeléseket. Választhat a gyors, ebédidős kezelésekből vagy a hosszabb masszázst, intenzívebb feltöltést nyújtó kezelésekből.

1

Svájci méregtelenítő kezelés

A Svájcban kifejlesztett kezelés szupertiszta aktív növényi szénnel szabadítja meg bőrét a környezetszennyezésből eredő (finom por, szmog, füst, mérgek) anyagoktól és harcol a bőrét érő, azt stresszelő agresszív reakciókkal szemben. A MAVEX forradalmi és természetes kezelése után azonnal visszanyeri arca az életerejét, a ráncok és a pórusok kevésbé láthatóak és bőre tiszta, oxigénnel teli, kivételesen sima és selymes lesz.

La Perla Nera – méregtelenítő kezelés aktív növényi szénnel 9 900- 12 900 Ft

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával!

2

BIO Lift Fiatalságmegőrző kiegyensúlyozó kezelés

Az ORMEDIC forradalmi terméksora a legtisztább bio összetevők és az orvosi hatékonyság kombinálása, mely szintézis klinikailag bizonyítottan hat. Az ORMEDIC filozófiája a bőr egészségének egyensúlyának visszaállítása tanúsítottan bio hatóanyagokkal, erős anti-oxidánsokkal és esszenciális növényi összetevőkkel, vegyi anyagok, savak vagy parabének nélkül. Minden bőrtípust megfelelően ápol, visszaállítja a bőr egyensúlyát és egészségét – természetes módon.

Tök, ananász, papaya és mangó gyümölcs enzimek és peptidek egy bio aloe vera alapban. Ez a nem-kémiai peeling kiegyensúlyozza, regenerálja és helyreállítja a bőrt, míg a fekete nadálytő őssejtek feltöltik a bőr őssejtjeit, a bio zöldtea, a peptidek és a bio aloe vera segítik a bőr fiatalságának megtartását.

Minden bőrtípusra alkalmazható ez az exkluzív kezelés, amikor a bőr feszessége kezd csökkenni és megjelennek az első ráncok.

 • BIO Lift kezelés: 15 000 Ft
 • BIO Lift kezelés masszázzsal 16 800 Ft
 • BIO Lift kezelés nyomkodással 16 800 Ft
 • BIO Lift kezelés masszázzsal és nyomkodással 18 800 Ft

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával! Ehhez nyújt segítséget az öt terméket tartalmazó egy hetes otthoni arcápoló KIT, mely tökéletesíti bőrét és meghosszabbítja a kezelés hatását.

3

Gyors feltöltődés Oxigénnel

O2 LIFT Forradalmi luxus spa kezelés, mely hámlaszt, ragyogást biztosít és oxigénnel tölti fel bőrét. Gyorssegély a fáradt bőrnek, ha nincs ideje a hosszabb kezeléseket igénybe venni: a reprezentatív megjelenések előtti ez a kezelés fokozza a természetes szépséget, kezeli a fáradtságot, megszünteti a fakóságot! Már egy kezelés után a bőr életteli, ragyogóbb lesz, visszanyeri vitalitását, ezáltal puhább, bársonyos tapintású, tisztább hatású, feszesebb és hidratáltabb lesz.

Képzelje el, hogy az elhalt hámrétegek alatti friss, egészséges bőr felszabadul, egy olyan kezelés által, mely egyszerre kíméletes és frissítő. Az oxigén jótékony hatása a bőrre: energiát termel a sejteknek, támogatja a sejtek természetes regenerációs képességét, fehérít, fokozza a keringést, a toxinokat kiüríti, antibakteriális, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, csökkenti a stresszt, segíti a relaxálást.

Oxigén, növényi eredetű őssejtek, peptidek és speciálisan koncentrált enzimes növényi hatóanyagok segítségével, az O2 lift prémium spa élményt nyújt, azonnali eredményekkel. Ez az öregedésgátló, luxus spa kezelés csodás ragyogást biztosít.

Az oxigén alapvetően fontos testünk minden egyes sejtje számára az életben maradáshoz. Egy átlagos ember hetekig létezhet élelem és napokig víz nélkül, de oxigén hiányában csak pár percig bírjuk. Az oxigén hihetetlen regenerációs erővel bír. Az orvosok évtizedekig oxigénnel gyógyították az égéseket, üszkösödést és más sebeket. A nagy koncentrációjú oxigén beindítja a szervezet természetes gyógyító funkcióit és a vírusok, gombás fertőzések, baktériumok melyek az aknét okozza, nem élik túl az oxigénben gazdag környezetet.

Oxigénes feltöltés masszázzsal: 16 800 Ft

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával! Ehhez nyújt segítséget az öt terméket tartalmazó egy hetes otthoni arcápoló KIT, mely tökéletesíti bőrét és meghosszabbítja a kezelés hatását.

4

Fiatalságmegőrző, anti-oxidáns arckezelés

Ez az átfogó kezelés stabil Tri Vitamin C elegyet kombinál korrigáló hidroxisavakkal, növényi őssejt technológiával, mélyen hidratálva kezeli a kipirosodást, gyulladást, a száraz/dehidratált és napozástól öregedett bőrt.
A C-vitamin fiatalítja a bőrt, javítja a kollagén szintézisét, világosítja a pigmentációt, védi a sejteket a szabadgyök károkkal szemben.
Kétféle öregedést különböztetünk meg: az intrinzikus és extrinzikus öregedést. Az intrinzikus öregedés másik megnevezése a kronológiai öregedés. Ez a természetes idősödési folyamat felelős az öregedés mintegy 20%-áért, és nagyon nehéz szabályozni, mivel a gének határozzák meg. Ez az oka annak, hogy vannak, akik már húszas éveikben őszülnek, míg mások csak negyvenesen vagy egyáltalán nem. Az extrinzikus öregedést külső tényezők határozzák meg. A korai öregedés 80%-áért az életstílus a felelős, például a védelem nélküli napozás, az ismételt arcmimika, a dohányzás, a nem megfelelő étrend és a helytelen bőrápolás.
Ez a komplex kezelés hat a kétféle öregedés ellen, azzal, hogy elősegíti bőre táplálását, hidratálását fiatalító hatóanyagokkal, miközben alaposan kitisztítjuk, ápoljuk bőrét, kiegészítve szemránc- és dekoltázskezeléssel a teljes feltöltődés érdekében.

 • Fiatalságmegőrző kezelés masszázzsal 18 800 Ft
 • Fiatalságmegőrző, tisztító kezelés nyomkodással és masszázzsal 20 800 Ft

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával! Ehhez nyújt segítséget az öt terméket tartalmazó egy hetes otthoni arcápoló KIT, mely tökéletesíti bőrét és meghosszabbítja a kezelés hatását.

5

Intenzív őssejtes és feszesítő kezelés

Az intenzív őssejtes és feszesítő kezelés gondosan megválasztott hatóanyagai felsőfokú bőrápolást nyújtanak: stimulálják az elasztin képződését, újra tömörítik a bőrt, enyhe gyümölcssav tartalma pedig ránctalanító hatásmechanizmust indít be.

A kezelés különlegességét a CPN (maximális korriáglás, megelőzés és táplálás) rendszer adja, a vékony vonalak, a ráncok, az elvesztett rugalmasság és a fáradt bőr kezelésére. A speciálisan előállított tiszta, aktív hatóanyagok sejtszinten védenek a tápanyagok hiányával, az oxidatív stresszel és az UV károkkal szemben. Még a DNS károkat is kijavítja.

Az epidermisz különböző rétegeinek mindennapos regenerációjáért az epidermális sejtek felelnek. Ezek a sejtek a bazális rétegben találhatóak és az epidermisz sejtek 7%-át teszik ki. A legelsők között a svájci alma őssejtek (PhytoCellTec Malus Domestica) kerültek kivonásra, melyekről az után bebizonyosodott, hogy igen hasznosak az öregedés elleni csatában. Ez a díjjal is elismert összetevő egy ritka, 18-ik századi almafajtához köthető. Ezek az almák igen hosszú ideig tárolhatóak úgy, hogy közben nem ráncosodnak. Az összetevő a bőrápolási termékekben meghosszabbítja a bőrsejtek élettartamát, és kiválóan küzd az öregedés ellen, ránctalanít.

 • Őssejtes feszesítő kezelés masszázzsal: 18 800 Ft
 • Őssejtes feszesítő kezelés nyomkodással és masszázzsal: 20 800 Ft

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával! Ehhez nyújt segítséget az öt terméket tartalmazó egy hetes otthoni arcápoló KIT, mely tökéletesíti bőrét és meghosszabbítja a kezelés hatását.

6

Intenzív C-vitaminos FACE LIFT kezelés hidroxisavakkal, két hetes otthoni utóápoló programmal

Eredményorientált C-vitaminos és enzimes kezelés minden bőrtípusra, rosaceás és érzékeny bőrre is.
Az új technológiás Centella őssejtek támogatják a rosaceás, kipirulásra hajlamos bőrt, a növényi méregtelenítő és energetizáló komplex pedig látható eredményeket hoz már egy kezelés után.

A hidroxisav és gyümölcsenzim keverék biztonsággal alkalmazható a bőr feltöltésére, ápolására, egyensúlyának visszaállítására, bőrproblémák kezelésére, akár rosacea vagy gyulladás esetén is. Nem okoznak látható jelentős hámlást és kipirulást a kezelés után.

Ez a különleges kezelés a gondtalanság ráncűző hatásával vetekszik, ugyanis a finom kémiai peeling hidroxi savakkal korrigálja a bőr működésének zavarait, mint például a pigmentfoltok, ráncok, aknék és a hámló bőrfelszín. Ezen tulajdonságainak köszönhetően ez a kezelés méltán alkalmazható a mikrodermabrázió nyári alternatívájaként is, megfelelő fényvédelem mellett.

Mint minden kémiai hámlasztó kezelést ezt is kúrában javasoljuk: a hat héten keresztül két heti rendszerességgel végzett kezelések egymásra szinergikusan épülnek és hihetetlen eredményt érhetünk el!

A kezelés után a bőr otthoni ápolása kötelező minimum egy héten át. Ehhez a Post Treatment KIT termékeit ajánljuk, melyet a kezelést végző szakember megítélése szerint kiegészíthet vagy kiválthat egyéb termékekkel a legjobb eredmény érdekében.

C-vitaminos hámlasztó kezelés: 24 000 Ft, mely tartalmazza a két hetes otthoni utóápoló programot

FIGYELEM: A peeling kezelések célja a bőr egészségének javítása. A peelinget követő gyógyulási szakaszban kérjük, hogy szigorúan ezekkel a termékekkel ápolja a bőrét , hogy bőre biztosan teljes mértékben meggyógyuljon, mielőtt visszatérne napi bőrápolási rutinjához.

7

Meso I Laser- Lézeres mezoterápiás arcfeltöltés

Ez a legmodernebb és leghatékonyabb orvos-kozmetikai eszköz, amely ötvözi a három legintenzívebb sejtmegújító kezelést: a lézeres biostimulációt, az eredeti orvosi elektroporációt és az orvos-kozmetikai peelingeket és savas mélyhámlasztást.
Sikerének kulcsa abban rejlik, hogy két önmagában is eredményes kezelés típust, a mezoterápiát és a lézeres bőrfiatalítást egyesítette egyetlen készülékben.

Ön is megtapasztalhatja, hogy a szuper prémium kategóriába tartozó egyedülálló és személyre szabott kezeléssel milyen intenzíven javul bőrképe. Már egy kezelés is látványos, de hosszú távon kúrában lehet újáépíteni a bőrt.

Próbálja ki Ön is ezt az injekciómentes hialuron plasztikai eredményt nyújtó egyedülálló kezelést!

A Meso I Lézer a bőr mélyebb szöveteit is elérő készülék, mely lézeres besugárzáson alapuló orvosi és kozmetikai kollagén-mátrix terápiát tesz lehetővé. A garantált elektroporációs technológia megléte és a nagy teljesítményű lézer akár az irharétegbe is bejuttatja az orvosi tisztaságú hatóanyagokat, steril ampullakoncentrátumokat. A szuperkoncentrátumok mikromolekuláris szerkezetűek, ezért mélyen felszívódnak a bőrbe és stimulálják a kollagénszintézist, mint egy injekciómentes hialuronplasztika.

A Fókuszált mezoterápiás készülékkel gyakorlatilag bármilyen bőrműködési rendellenesség és korral járó változás kezelhető, mert a magas koncentrációjú hatóanyagokat a kezelési célnak megfelelően kombináljuk, melyek 5-8 mm mélyen szívódnak fel a bőrben. Pl.: tryplex hialuronsav, mátrix peptid koncentrátum, őssejtes hialuronsav, argilerin (természetes botox hatás) ampullakoncentrátum, organikus szilícium és biocolostrum.
A kezelés során felhasznált hatóanyagok peg származékoktól, kőolaj származékoktól, parabénektől, színezékektől és illatanyagoktól mentesek.
Egy kezelés alkalmával több fajta bőrproblémát is tud kezelni egyszerre.
A személyre szabottan összeállított hatóanyagok megfelelő keverékével, koktéljaival sokféle bőrproblémára nyújt megoldást:

 • intenzíven lassítja a bőr öregedési folyamatait
 • feszesíti, tömöríti a bőrt
 • újra kontúrozza az arcot
 • fiatalít
 • ránc prevenció hatású
 • hidratál és pótolja a vitaminokat
 • pigmentfolt halványító
 • hatékonyan kezeli a rosacea-t, acne-t és a gyulladásokat

A fókuszált mezoterápiás kezelések már az első alkalommal látható eredményt mutatnak, természetesen fájdalommentesen. A kezelésnek nincsenek mellékhatásai, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő.

A lézeres mezoterápia egy új fogalom Magyarországon. Külföldön (pl. Amerika, Svájc, Németország, Anglia), már elterjedt eljárás az olyan intézményekben, ahol magas minőséget, valamint fejlett technológiákat alkalmaznak, és természetesen ahol eredményes, látványos kezelések végzésére törekednek az esztétikai szakemberek.

Meso I Laser kezelés: 18 000 Ft

8

Tartós szőrtelenítés

A legelterjedtebb szőrtelenítési eljárás a gyantázás, mely során a szőrszálakat tövestől távolítjuk el. Ehhez szükséges kitétel, hogy a gyantázandó szálak megfelelő hosszúságúak legyenek.
Szalonunkban a steril, meleg gyantázás vagy cukorgyanta közül lehet igény szerint választani, egyéni érzékenységtől és testtájtól függően.

Epilfree- Tartós szőrtelenítési eljárás gépek nélkül

Az Epilfree megoldást nyújt a tartós szőrtelenségre vágyóknak, bármely testtájon, bármely évszakban, bármilyen színű és erősségű szőrszálakra, férfiaknak is.
Egyszerű, minden bőr- és szőrtípuson hatékonyan alkalmazható, teljesen biztonságos készítmény. A két fajta szérumból álló szett nem igényel gépeket, hanem közvetlenül gyantázás után kell alkalmazni őket, a szalonkezelés részeként, amikor a szőrtüszők üresek és szabadok. A kezelt bőrfelületbe besimítjuk az aktiváló szérumot, mely a szőrtüszőket eredeti méretük kb. 4-szeresére tágítja, így a Tonizáló szérum könnyebben és mélyebben tud behatolni a gyökerekhez, ahol a mátrix sejtek osztódását akadályozza meg. Mindig az aktív fázisban levő szőrtüszőkre tudunk a leginkább hatni, ezért van szükség átlagban 6-9 kezelésre a teljesen sima, bársonyos bőr eléréséhez.
További jó hír, hogy az eljárás nem fájdalmas, bármilyen színű, erősségű és típusú szőrszálra használható és nem utolsó sorban sokkal kedvezőbb áron tudjuk kínálni a kezelést, mint az eddigi lehetőségeket.