1

Amit tudnod kell a sminkelés előtt

 • Ha módodban áll, jelentkezz be időben, minimum 2-3 héttel az esemény előtt. Télen a bálak, nyáron az esküvők miatt gyorsan betelnek a szombati napjaink.
 • Fodrász előtt vagy után készüljön a smink? Abban az esetben, ha már megmosták a hajadat lehet sminkelni a frizurakészítés előtt, bár így is sérülhet a smink, pl.: a szemöldökforma, a hajszálad elhúzhatja a bőrödön a szájfényt , a hajlakkról már nem is beszélve. De a profi fodrász ezeket mind ki tudja küszöbölni. Sminkelés után semmi képpen ne történjen hajmosás, hiszen az a sminkanyagokat, melyek a bőrödre kerülnek, a hajtőig dolgozzuk be és ez mosáskor több centis sávban lejönne. Ha a fodrászod attól tartana, hogy sérül a kész frizurád a sminkelés alkalmával, ne aggódj, hiszen különböző nyaktámasztékok segítségével óvjuk meg a kész remekművet.
 • Mivel senki nem szeret várni, ezért fontos, hogy pontosan érkezz a megbeszélt időpontra, hiszen ha az előtted lévő vendég is késik, akkor téged is csak annyival később tudlak elkezdeni.
 • A smink elkészítésére legalább 1 órát szánj rá.
 • Ha hozzátartozót, barátnőt szeretnél hozni, hogy végignézze a műveletet, sajnos nincs rá lehetősége, mert a hely kialakítása szalonunkban nem alkalmas erre.
 • Ha fotóst szeretnél hozni, hogy megörökítse az előkészületeket (menyasszonyok esetében) kérünk, jelezd előre, hogy az üzletben párhuzamosan pihenni vágyó vendégeket időben tudjuk értesíteni erről.
 • Ha menyasszony vagy, javasoljuk, hogy pihend ki magad az esküvő előtt, próbálj meg eleget aludni, hogy energiával telve tudd élvezni a napot, mely rólad szól!
 • Próbáld meg a telefonodat erre az 1 órára lenémítani, hogy átadhasd magadat a szépülésed tökéletes élményének, hiszen nem lehet fontosabb nálad sem a pogácsa, sem a vőlegény cipője, sem a székszoknyákon levő masni színe!
2

Bőrsmink

 • Mely nem látszik, csak “magától” gyönyörű az arc.
 • Itt arra törekszünk, hogy a bőrt tökéletesítsük, s a bőrre helyezzük a hangsúlyt. Fontos még az arckontúrok láthatatlan korrigálása, kiemelése. Mintha nem lenne az arcodon semmi smink, s mégis tökéletes és hibátlan végeredményt kapunk.
 • Elkészítési idő: 45 perc.
3

Nappali smink

 • Természetes és egyénre szabott, ahol nem a sminket dicsérik, hanem téged.
 • Nem egyensminket készítünk, hanem a te arcformádhoz, színeidhez igazodva kiemeljük az arcformád előnyös tulajdonságait, miközben a kevésbé előnyösekről eltereljük a figyelmet.
 • Ragyogó, vonzó lesz az összhatás, mintha a divatlapok oldaláról léptél volna ki.
 • Elkészítési idő: 45 perc
4

Alkalmi smink

 • Bármilyen alakalomra, fotózásra, bálra, bulira, rendezvényekre, lehet elegáns, szexi, dögös, feltűnő, érzéki, kifinomult?
 • Itt az erősebb kontúrok, színek, csillámok, műszempillák dominálnak, lehet a szemeden vagy a szádon, vagy a szemöldöködön, a szempilláidon is a hangsúly. Mindezt úgy oldjuk meg, hogy harmonizáljon az egyéniségeddel és az alkalommal, úgy, hogy ne egy színpadias, önálló életet élő sminket kapjunk.
 • Elkészítési idő: 45-60 perc.
5

Menyasszonyi smink

 • Amilyen álmaidban szeretnél lenni, akár visszafogott, hamvas, akár ragyogó, kristályokkal, strasszokkal, műszempillákkal díszített.
 • A ruhádhoz, a hajadhoz, a kiegészítőkhöz, az esküvői csokrodhoz illeszkedő, tökéletesen kidolgozott, kifinomult smink, mely tükrözi az egyéniségedet és az elképzelésedet.
 • Célunk, hogy olyannak lásd magad, amilyet korábban el sem tudtál volna képzelni…
 • Elkészítési idő: 45-60 perc.
6

Tudnivalók menyasszonyoknak

Menyasszonyi ajánlataink között szerepel az esküvői szépségnaptár, melyet személyre szabottan neked állítunk össze, amikor szalonunkban jelentkezel. Ha tökéletesen szeretnél kinézni az esküvőd napján, időben el kell kezdened az előkészületeket.

Ha feszes testkontúrt, karokat, lábakat, dekoltázst szeretnél, már 6 hónappal az esküvő időpontja előtt tudunk tanácsot adni a problémás területek kezelésére, akár fogyásról, akár cellulitról legyen szó.

Ha a szemöldököd formáján szeretnél változtatni, épp elegendő az idő, hogy lassan a megfelelő formát kialakítsuk!

még három hónap

Itt az ideje az intenzív bőrápolásnak, ami fontos ahhoz, hogy különleges kisugárzásod legyen. Tisztító kezelés, ápoló kezelés, peeling program, otthoni ápolás, mind-mind rád vár, melyeket személyre szabottan a bőröd igényei szerint állítunk össze.

még három hét

A szem környéke van soron. A végleges szemöldökforma kialakítása, szempillák előkészítése a sugárzó tekintethez. Festések, műszempillák, szedés, igazítás, mind-mind a tökéletes összhatás érdekében állnak rendelkezésedre. És a próbasmink ideje is eljött. Fotót készítünk róla, majd írásban is dokumentáljuk, hogy ha tetszik, semmiben ne térjen el az esküvő napján, ugyanazt lásd, amit már a próbasmink alkalmával kipróbáltunk.

még néhány nap

A házasságkötés előtt óriási a nyomás, ezért különösen fontos, hogy betartsátok a próbasmink és a szalonkezelések időpontjait!

Mint leendő házaspárnak, egy dologra van szükségetek, ellazulásra. Jöhettek együtt a pároddal, de akár örömanya – menyasszony páros is együtt pihenhet, relaxálhat, feltöltődhet, szépülhet nálunk. Akár egy rövid, 45 perces kezelés is beilleszthető, így a végeredmény szempontjából óriási lesz a különbség. Nem győzöm hangsúlyozni mennyivel nagyobb a változás egy előkészített arcon lévő smink és egy kezeletlen között.

Az esküvő előtt mindenféle kozmetikai kísérletezésről lebeszélnélek. Ha a saját kozmetikusoddal szeretnéd az előkészületeket elvégeztetni, figyelj rá, hogy ne 1 héttel a sminkelés előtt tisztíttasd ki a bőrödet, mert az esküvődön esetleg a kezelés nyomai még látszódhatnak (hámlás, mikro sérülések).

A szemöldökformát ott alakíttasd ki, festesd meg, ahol sminkelni fognak, hiszen összhatás szempontjából a sminkes fogja látni, hogy adott esetben melyik a legelőnyösebb forma neked. Ellenben a 3 D-s szempillával a tincses szempilla felrakása a smink után történjen, ne rakasd fel előre, mert a tincsek és ragasztó nem engedi a szemceruzát olyan részekre bejutni, ami a tökéletes smink szempontjából elengedhetetlen lenne. Arról nem is szólva, hogy a púder, pír, szemhéjpor megtapad az előre feltett tincses pillákon, leszürkítve azokat.

7

Szilveszteri, farsangi smink

 • Amit csak el tudsz képzelni, fantáziadús, extrém, ámulatba ejtő, melynek csak a képzelet szab határt.
 • Ár: a munka nagyságától, és igénytől függően
 • Elkészítési idő: 45-75 percig
8

Személyre szabott sminkoktatás

A minimum 2 órát igénybe vevő oktatás során, az arctípusodnak megfelelő legoptimálisabb sminket készítjük el együtt, és segítünk elsajátítani a mindennapi sminkelés titkait.
Először is egyeztetjük, hogy mi a célod, mit szeretnél elérni a készítendő sminkkel, javasoljuk, hogy első alkalommal egy alap nappali sminkkel kezdjünk. Később fejleszthetjük tudásodat bonyolultabb sminkekkel is.
A szalonunkban rendelkezésre álló Pierre Renee professzionális sminkmárka teszter- és ecsetállványának óriási kínálatából bármilyen smink elkészíthető. Ha bármivel ki kell egészíteni a sminkkészletedet, itt mindent megkaphatsz, amire szükséged lehet. A tanfolyam alatt felhasznált anyagokat természetesen mi biztosítjuk.
Az itt elhangzottakat (sok hasznos információt hallhatsz) dokumentáljuk neked, hogy azt otthon bármikor elő tudd venni, és fel tudd vele frissíteni a tudásodat.
Javasoljuk, hogy ne vásárolj be előtte sminkanyagokból, mert nem tudhatod a későbbiekben mire lesz szükséged, ez itt fog kiderülni az oktatás alkalmával.
Elkészítési idő: 120 perc

9

Sminktanácsadás

Ezt a szolgáltatásunkat akkor vedd igénybe, ha azt szeretnéd, hogy egy profi szakember sminkeljen ki és mutassa meg neked, hogy milyen anyagokkal készült el a sminked, mi állna neked a legjobban? Például, ha nem tudod, milyen alapozó szín illik a bőrödhöz, milyen színű szemceruzát használj, vagy milyen színek állnak neked a legjobban, melyik arcpír számodra a legelőnyösebb, van-e olyan piros rúzs, ami neked is jól állna, akkor szívesen adunk tanácsot, segítünk, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb anyagokat, színeket, árnyalatokat.
Elkészítés és tanácsadás: 80 perc