Köszöntjük Önt a szegedi DERMA Bőresztétika weblapján, ahol szeretnénk bemutatni szakmai tevékenységünk sokrétűségét.

Szépségszalonunk szakemberei tudásukkal igyekeznek lefedni a kozmetikus szakma minden területét, legyen szó bármilyen kozmetikus által kezelhető bőrproblémáról, professzionális és orvosi szintű kozmetikumokról, kezelésekről, beavatkozásokról (tetoválás) vagy a legmodernebb csúcs kategóriás, high-tech gépi kezelésekkel való feltöltésekről.

Kizárólag prémium kategóriájú, professzionális és orvosi szintű termékek és gépek felhasználásával, az előírt kezelési protokollt szigorúan betartva végezzük kezeléseinket. Igény szerint teljes körű bőrápolási tanácsadást nyújtunk, hogy Ön a legelőnyösebb megoldást találja meg bőrproblémájára nálunk.

Hosszú évek óta dolgozunk együtt és hivatásunknak érezzük a munkánkat. Csapatunk tagjai kedves, életvidám, munkájukat szerető szakemberek, akik egymást segítő közösségben dolgoznak. A sikeres szalon üzemeltetése és fenntartása csapatmunka, melynek középpontjában a vendég áll. Fontos számunkra, hogy szalonunkban minél kellemesebben érezze magát, ezért igyekszünk kellemes, nyugodt, pihentető légkört teremteni, hogy csak Önről szóljon a nálunk töltött idő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daróczi Andrea, mesterkozmetikus

26 éve, a tanári diplomám megszerzése után találtam rá a hivatásomra. Már a tanuló éveim alatt elkezdtem a sminkeléssel foglalkozni. A hét év versenyzés eredménye 10 országos és egy Európa-bajnok mestersminkes első helyezés lett, számos ezüst és bronz éremmel együtt.
Lehetőségem volt hosszú éveken át dolgozni a televízióban, filmgyárban, divatbemutatókon,fotózásokon,Szegedi Szabadtéri Játékokon,szépségversenyeken, ahol ismert embereket és modelleket sminkelhettem.

20 éven keresztül oktattam, vizsgáztattam a kozmetikusok újabb generációit.
12 évig dolgoztam egy francia professzionális, prémium kategóriájú kozmetikai márka területi vezetőjeként, ahol a régió kozmetikusainak tartottunk képzéseket.
Szakmám folyamatos, dinamikus fejlődése ösztönöz, hogy rendszeresen vegyek részt továbbképzéseken, ezáltal biztosítva vendégeimnek ,hogy a legújabb és legjobb megoldásokat, eljárásokat nyújthassam számukra.

Több mint 20 éve kezdtem el kozmetikai tetoválással foglalkozni és minden erőmmel azon voltam, hogy professzionális permanent make up szakember váljon belőlem.
Mindezeken túl a célom az volt, hogy szalonunkban kolléganőimmel igazi jó csapatként dolgozhassunk. Örömmel tölt el, hogy Bogival 10, Nikivel pedig 6 éve dolgozunk egymást segítve, teljes harmóniában, nyugodt, kiegyensúlyozott légkörben.
Ezt a harmóniát szeretnénk átadni vendégeinknek is.

A szakma különböző területeire specializálódtunk, ezért szeretettel várom: -ha személyre szabott arckezelést szeretne,amire éppen aktuálisan szüksége van a bőrének, -ha tanácsot szeretne kérni, hogyan ápolja otthon a bőrét, -természetes hatású vagy látványos tetoválásra vágyik, -olyan sminket szeretne kipróbálni,ami teljes mértékben Önhöz illeszkedik és nem álarc lesz belőle, -ha sminktanácsadásra vágyik,vagy csak egyszerűen pihenni és szépülni szeretne nálunk.

Daróczi Andrea, <em>mesterkozmetikus</em>

Nagy Boglárka Csilla, mesterkozmetikus

Kozmetikus tanulmányaimat 2006-ban kezdtem meg, melynek gyakorlati részét itt, a Derma szépségszalonban, Daróczi Andrea kozmetikus mesternél végeztem.

A tanulóidőm első évében lehetőségem volt a Szegedi Bőrklinikán zajló Beau Visage bőrdiagnosztikai gép tesztelésében részt vennem, melynek során a mikrodermabráziós bőrcsiszolás eredményességét vizsgáltuk. Ennek az izgalmas és szakmailag rendkívül gyümölcsöző időszaknak köszönhetően azóta is mély meggyőződéssel ajánlom a bőrcsiszolás különböző alternatíváit az egyes bőrproblémákra.

A 2008-as sikeres szakmunkásvizsga megszerzése óta dolgozom a Derma szépségszalonban, ahol a következő kozmetikus generáció gyakorlati oktatásában is részt vettem.
A pályám kezdete óta lendületes fejlődési folyamatot követek, melyet a rendszeres továbbképzéseken való részvétellel tartok fent.

10 éves szakmai tapasztalatommal és a professzionális szépségipar prémium kategóriás márkáival karöltve mindennapjaim célja, hogy megmutathassam azokat a finom esztétikai praktikákat, melyektől minden igényes nő és férfi jobban érzi magát a hétköznapokban.

Az arckezelések, sminkelés és tartós szőrtelenítés mellett szalonunkban én foglalkozom a szálas műszempilla applikációval. Ennek jegyében várom azokat a vendégeket, akik természetes hatású, dús és esztétikus szempillasorra vágynak, mely kiemeli arcuk saját szépségét. Továbbá tőlem és Niki kolleganőmnél tudnak részletes tájékoztatást kérni a Mesopenes bőrmegújító arckezelésekről.
A gimnáziumban megszerzett középfokú angol nyelvtudásomnak köszönhetően a külföldi, angolul beszélő vendégeket is szeretettel fogadom.

Kolléganőimmel teljes harmóniában, egy csapatot alkotva igyekszünk kiszolgálni a magas színvonalra és nyugalmas légkörre vágyó vendégeket.

Nagy Boglárka Csilla, <em>mesterkozmetikus</em>