Innovatív ránctalanító, tápláló és fiatalságmegőrző kezelések

Az első ráncok megjelenése, a dehidratált és fakó arcbőr: az idő múlásának jelei akár már 25 éves kortól megfigyelhetőek. Ahhoz, hogy bőrünk később öregedjen olyan hatóanyagokat kell naponta a bőrbe juttatni, melyek egészségessé teszik és kiegyensúlyozzák. Az egészséges bőr, gyönyörű bőr.
Bőrünk a test legnagyobb szerve. Ahogy idősödünk, valamennyi mechanizmusunk lelassul. A bőrnek szüksége van bizonyos összetevőkre ahhoz, hogy megakadályozzuk alultápláltságát, melynek eredménye aztán a laza bőr, a ráncok, a túlzott pigmentáció.
Alábbi kezeléseinket nem csak a bőr állapotának javítására, hanem már megelőzésre is ajánljuk, melyeket a legújabb kezelési metódusokkal és a 21. század modern gépeivel végzünk. Személyre szabott kezeléseket kínálunk, így lehetőség van bármilyen kombinációt alkalmazni annak érdekében, hogy tökéletes eredményt kapjunk.

1

BIO Lift Fiatalságmegőrző kiegyensúlyozó kezelés

Az ORMEDIC forradalmi terméksora a legtisztább bio összetevők és az orvosi hatékonyság kombinálása, mely szintézis klinikailag bizonyítottan hat. Az ORMEDIC filozófiája a bőr egészségének egyensúlyának visszaállítása tanúsítottan bio hatóanyagokkal, erős anti-oxidánsokkal és esszenciális növényi összetevőkkel, vegyi anyagok, savak vagy parabének nélkül. Minden bőrtípust megfelelően ápol, visszaállítja a bőr egyensúlyát és egészségét – természetes módon.

Tök, ananász, papaya és mangó gyümölcs enzimek és peptidek egy bio aloe vera alapban. Ez a nem-kémiai peeling kiegyensúlyozza, regenerálja és helyreállítja a bőrt, míg a fekete nadálytő őssejtek feltöltik a bőr őssejtjeit, a bio zöldtea, a peptidek és a bio aloe vera segítik a bőr fiatalságának megtartását.

Minden bőrtípusra alkalmazható ez az exkluzív kezelés, amikor a bőr feszessége kezd csökkenni és megjelennek az első ráncok.

  • BIO Lift kezelés: 15 000 Ft
  • BIO Lift kezelés masszázzsal 17 600 Ft
  • BIO Lift kezelés nyomkodással 17 600 Ft
  • BIO Lift kezelés masszázzsal és nyomkodással 19 800 Ft

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával! Ehhez nyújt segítséget az öt terméket tartalmazó egy hetes otthoni arcápoló KIT, mely tökéletesíti bőrét és meghosszabbítja a kezelés hatását.

2

Gyors feltöltődés Oxigénnel – Vörös szőnyeg kezelés Keresztes Ildikó ajánlásával

O2 LIFT Forradalmi luxus spa kezelés, mely hámlaszt, ragyogást biztosít és oxigénnel tölti fel bőrét. Gyorssegély a fáradt bőrnek, ha nincs ideje a hosszabb kezeléseket igénybe venni: a reprezentatív megjelenések előtti ez a kezelés fokozza a természetes szépséget, kezeli a fáradtságot, megszünteti a fakóságot! Már egy kezelés után a bőr életteli, ragyogóbb lesz, visszanyeri vitalitását, ezáltal puhább, bársonyos tapintású, tisztább hatású, feszesebb és hidratáltabb lesz.

Képzelje el, hogy az elhalt hámrétegek alatti friss, egészséges bőr felszabadul, egy olyan kezelés által, mely egyszerre kíméletes és frissítő. Az oxigén jótékony hatása a bőrre: energiát termel a sejteknek, támogatja a sejtek természetes regenerációs képességét, fehérít, fokozza a keringést, a toxinokat kiüríti, antibakteriális, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, csökkenti a stresszt, segíti a relaxálást.

Oxigén, növényi eredetű őssejtek, peptidek és speciálisan koncentrált enzimes növényi hatóanyagok segítségével, az O2 lift prémium spa élményt nyújt, azonnali eredményekkel. Ez az öregedésgátló, luxus spa kezelés csodás ragyogást biztosít.

Az oxigén alapvetően fontos testünk minden egyes sejtje számára az életben maradáshoz. Egy átlagos ember hetekig létezhet élelem és napokig víz nélkül, de oxigén hiányában csak pár percig bírjuk. Az oxigén hihetetlen regenerációs erővel bír. Az orvosok évtizedekig oxigénnel gyógyították az égéseket, üszkösödést és más sebeket. A nagy koncentrációjú oxigén beindítja a szervezet természetes gyógyító funkcióit és a vírusok, gombás fertőzések, baktériumok melyek az aknét okozza, nem élik túl az oxigénben gazdag környezetet.

Oxigénes feltöltés masszázzsal: 17 600 Ft

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával! Ehhez nyújt segítséget az öt terméket tartalmazó egy hetes otthoni arcápoló KIT, mely tökéletesíti bőrét és meghosszabbítja a kezelés hatását.

3

O2 MIKROLIFT kezelés – mikrodermabrázióval (bőrcsiszolás)

A mikrodermabrázió és az oxigénterápia találkozása a ragyogó bőrért. A hagyományos mikrodermabráziós kezelést a forradalmi oxigenizáló pakolás és az őssejtes feltöltés követi. A bőr sima, oxigénnel teli és ragyogó lesz.
A mikrodermabrázió egy manuális hámlasztó eljárás, mely makulátlanul, de fájdalommentesen távolítja el az elhalt hámsejtekből álló bőrre tapadt rétegeket. Ennek következtében a friss, élettel teli, egészséges sejtek kerülnek felszínre, szinte lélegzethez jut a bőr. Felszívó képessége megnő, így az ezt követő oxigénes eljárással olyan mélyre juttathatjuk a hatóanyagokat, akár egy injekciós beavatkozással. Ez a többféle módszert ötvöző kezelés a hagyományos es a modern technológiát kombinálja a még sosem látott eredményekért.
Oxigénes Mikrolift kezelés masszázzsal: 20 100 Ft
A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával! Ehhez nyújt segítséget az öt terméket tartalmazó egy hetes otthoni arcápoló KIT, mely tökéletesíti bőrét és meghosszabbítja a kezelés hatását.

4

Anti-oxidáns, öregedésgátló arckezelés

Ez az átfogó kezelés stabil Tri Vitamin C elegyet kombinál korrigáló hidroxisavakkal, növényi őssejt technológiával, mélyen hidratálva kezeli a kipirosodást, gyulladást, a száraz/dehidratált és napozástól öregedett bőrt.
A C-vitamin fiatalítja a bőrt, javítja a kollagén szintézisét, világosítja a pigmentációt, védi a sejteket a szabadgyök károkkal szemben.
Kétféle öregedést különböztetünk meg: az intrinzikus és extrinzikus öregedést. Az intrinzikus öregedés másik megnevezése a kronológiai öregedés. Ez a természetes idősödési folyamat felelős az öregedés mintegy 20%-áért, és nagyon nehéz szabályozni, mivel a gének határozzák meg. Ez az oka annak, hogy vannak, akik már húszas éveikben őszülnek, míg mások csak negyvenesen vagy egyáltalán nem. Az extrinzikus öregedést külső tényezők határozzák meg. A korai öregedés 80%-áért az életstílus a felelős, például a védelem nélküli napozás, az ismételt arcmimika, a dohányzás, a nem megfelelő étrend és a helytelen bőrápolás.
Ez a komplex kezelés hat a kétféle öregedés ellen, azzal, hogy elősegíti bőre táplálását, hidratálását fiatalító hatóanyagokkal, miközben alaposan kitisztítjuk, ápoljuk bőrét, kiegészítve szemránc- és dekoltázskezeléssel a teljes feltöltődés érdekében.

  • Fiatalságmegőrző kezelés masszázzsal 20 600 Ft
  • Fiatalságmegőrző, tisztító kezelés nyomkodással és masszázzsal 22 800 Ft

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával! Ehhez nyújt segítséget az öt terméket tartalmazó egy hetes otthoni arcápoló KIT, mely tökéletesíti bőrét és meghosszabbítja a kezelés hatását.

5

The MAX ™ őssejtes feszesítő kezelés

Az intenzív őssejtes és feszesítő kezelés gondosan megválasztott hatóanyagai felsőfokú bőrápolást nyújtanak: stimulálják az elasztin képződését, újra tömörítik a bőrt, enyhe gyümölcssav tartalma pedig ránctalanító hatásmechanizmust indít be.

A kezelés különlegességét a CPN (maximális korriáglás, megelőzés és táplálás) rendszer adja, a vékony vonalak, a ráncok, az elvesztett rugalmasság és a fáradt bőr kezelésére. A speciálisan előállított tiszta, aktív hatóanyagok sejtszinten védenek a tápanyagok hiányával, az oxidatív stresszel és az UV károkkal szemben. Még a DNS károkat is kijavítja.

Az epidermisz különböző rétegeinek mindennapos regenerációjáért az epidermális sejtek felelnek. Ezek a sejtek a bazális rétegben találhatóak és az epidermisz sejtek 7%-át teszik ki. A legelsők között a svájci alma őssejtek (PhytoCellTec Malus Domestica) kerültek kivonásra, melyekről az után bebizonyosodott, hogy igen hasznosak az öregedés elleni csatában. Ez a díjjal is elismert összetevő egy ritka, 18-ik századi almafajtához köthető. Ezek az almák igen hosszú ideig tárolhatóak úgy, hogy közben nem ráncosodnak. Az összetevő a bőrápolási termékekben meghosszabbítja a bőrsejtek élettartamát, és kiválóan küzd az öregedés ellen, ránctalanít.

  • Őssejtes feszesítő kezelés masszázzsal: 20 600 Ft
  • Őssejtes feszesítő kezelés nyomkodással és masszázzsal: 22 800 Ft

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával! Ehhez nyújt segítséget az öt terméket tartalmazó egy hetes otthoni arcápoló KIT, mely tökéletesíti bőrét és meghosszabbítja a kezelés hatását.

6

Intenzív C-vitaminos FACE LIFT kezelés hidroxisavakkal, két hetes otthoni utóápoló programmal

Eredményorientált C-vitaminos és enzimes kezelés minden bőrtípusra, rosaceás és érzékeny bőrre is.
Az új technológiás Centella őssejtek támogatják a rosaceás, kipirulásra hajlamos bőrt, a növényi méregtelenítő és energetizáló komplex pedig látható eredményeket hoz már egy kezelés után.

A hidroxisav és gyümölcsenzim keverék biztonsággal alkalmazható a bőr feltöltésére, ápolására, egyensúlyának visszaállítására, bőrproblémák kezelésére, akár rosacea vagy gyulladás esetén is. Nem okoznak látható jelentős hámlást és kipirulást a kezelés után.

Ez a különleges kezelés a gondtalanság ráncűző hatásával vetekszik, ugyanis a finom kémiai peeling hidroxi savakkal korrigálja a bőr működésének zavarait, mint például a pigmentfoltok, ráncok, aknék és a hámló bőrfelszín. Ezen tulajdonságainak köszönhetően ez a kezelés méltán alkalmazható a mikrodermabrázió nyári alternatívájaként is, megfelelő fényvédelem mellett.

Mint minden kémiai hámlasztó kezelést ezt is kúrában javasoljuk: a hat héten keresztül két heti rendszerességgel végzett kezelések egymásra szinergikusan épülnek és hihetetlen eredményt érhetünk el!

A kezelés után a bőr otthoni ápolása kötelező minimum egy héten át. Ehhez a Post Treatment KIT termékeit ajánljuk, melyet a kezelést végző szakember megítélése szerint kiegészíthet vagy kiválthat egyéb termékekkel a legjobb eredmény érdekében.

C-vitaminos hámlasztó kezelés: 22 000 Ft, mely tartalmazza a két hetes otthoni utóápoló programot

FIGYELEM: A peeling kezelések célja a bőr egészségének javítása. A peelinget követő gyógyulási szakaszban kérjük, hogy szigorúan ezekkel a termékekkel ápolja a bőrét , hogy bőre biztosan teljes mértékben meggyógyuljon, mielőtt visszatérne napi bőrápolási rutinjához.