1

Feltöltő alga nyomatmaszk kezelés

A feltöltő alga nyomatmaszk kezelés extra látványosan tölti fel a bőrét, ezért méltán ez az egyik legnépszerűbb kezelésünk. Ez a nem mindennapi arckezelés újra feléleszti a fáradt bőrt, összehúzza a pórusokat, eltünteti a szem és száj körüli dehidratációs ráncokat és hosszú időre hidratálttá varázsolja arcbőrét.
A kezelés bármilyen bőrtípusra kérhető, mert az alga nyomatmaszkok fiatalító, faggyúkontroll, vitaminos és érzékeny bőrre állnak rendelkezésünkre.

Feltöltő nyomatmaszk kezelés masszázzsal: 15 000 Ft

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával!

2

Mikrodermabráziós csiszolás az arc kitisztításával és nyomatmaszkos feltöltéssel

Hármas hatású kezelés: fokozza a bőr ragyogását és könnyebbé teszi a bőr kitisztítását. A feltöltő alga nyomatmaszk és a mikrodermabráziós csiszolás kombinálásával látványosan kezelhető a problémás és egyben dehidratált, gyulladásra hajlamos bőr.

Az algákat, nyomelemeket tartalmazó maszk fizikai nyomása segítségével juttatja az aktív (tisztító hatású) összetevőket a bőrbe.

Eredmény: a bőr puhább, rugalmasabb lesz, a felszíni ráncok kisimulnak, fokozza a smink tartósságát, ezért különösen fontos alkalmak előtt ajánlott (esküvő, bál, stb.)

Mikrodermabrázió nyomkodással, masszázzsal és nyomatmaszkkal: 24 250 Ft

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával!

3

Exkluzív Aktív Kaviárgyöngy kezelés

Egy exkluzív kényeztetés, mely során a bőr teljesen átalakul: újra rugalmas, egységes és feszes lesz.
Az aktív Kaviárgyöngy kezelés egyedi keveréke a növényi alapú olajoknak és a masszázs gyöngyöknek. A sejtek anyagcseréjének értékes építő köve az anti-ageing hatású kaviár kivonat, mely támogatja a sejtek működésének biológiai funkcióit. Tápláló összetevőket tartalmaz, mint a peptidek, aminosavak, ásványi anyagok és nyomelemek.
A kezelés során az arc és a nyak alapos letisztítása és radírozása után ultrahangos hatóanyag bevitel következik. A kényeztető kaviár masszázs egy igazi rituálé: a kéz nyomására a gyöngyök felolvadnak, és kiszabadulnak a kapszulába zárt hatóanyagok.

Ajánljuk azoknak, akik:

  • egy exkluzív, kifinomult, kényeztető kezelésre vágynak
  • tölteni, rugalmasítani szeretnék a bőrüket
  • nincs sok idejük a pihenésre és a megújulásra

Aktív Kaviárgyöngy kezelés masszázzsal: 15 000 Ft
A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával!

4

Exkluzív hialuronsavas ránctalanító szemkezelés

Az Eye Expert szemkezelést a francia vegyészek speciálisan a törékeny szemkörnyék kezelésére alkották meg. A fenséges szemkezelés során növényi enzimeket, egyedi fejlesztésű liofilizált kalcium ionos szemmaszk lapot és hialuronsavas szemtonikot alkalmazunk a szemkörnyék teljes körű revitaliázálása, ránctalanítására és feltöltésére. A több, mint 15 perces szemmmasszázs protokollt gyengéden nyugtató masszázsgömbökkel kombinálva végezzük mobilizálva a pangó nyirokfolyadékot. Ez a kezelés a bőség forrását nyújtja bőrének, hiszen a különleges szemkörnyék ápolás mellett Kókum vajas arcradírral és B5 provitaminos gélpakolással frissítjük fel megfáradt arcbőrét.

Ránctalanító szemkezelés szemmasszázzsal: 15 000 Ft

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával!