Hiperpigmentált (pigmentfoltos) bőr halványítása, fehérítése

Ismerkedjen meg a bőrfehérítő összetevők következő generációjával, melyek gyorsan megszűntetik a pigmentáció valamennyi formáját, a napozás okozta foltoktól a melazmáig. Plasztikai sebészek által kifejlesztett termékek. Ez az intenzív fehérítő terméksor a Vectorize-TechnologyTM módszerrel erős, kapszulába zárt hatóanyagokat juttat a bőrbe a pigmentáció és az egyenetlen bőrtónus korrigálására és megelőzésére. Valamennyi bőrtípusra, a bőr fehérítésére és ragyogásának elérésére.

1

Iluma pigmentfoltkezelés a ragyogó bőrért

Ez az átfogó kezelés kombinálja a legújabb és leginnovatívabb fehérítő technológiákat és irritáció nélkül kezeli a hiperpigmentáció minden formáját. Sejtkivonatokkal, fehérítő peptidekkel és növényi fehérítő összetevőkkel fehéríti és ragyogóvá teszi a bőrt.
A melanin egyfajta esernyőként védi a sejtek DNS állományát, árnyékot biztosítva a károsodások ellen.
Az emberek bőrtónusa sokféle lehet, leginkább a melaninnak nevezett pigmentnek köszönhetően. Mindenfajta bőrben alapvetően ugyanannyi melanocita található (az a sejt, mely a melanint termeli); ugyanakkor a sötétebb bőr több melanint termel, mint a világos bőr.

A melanin termelését számos tényező stimulálhatja, köztük az UV sugárzás, a hormonok vagy sérülések. A pigment túltermelése okozza a nemkívánatos, egyenetlen bőrtónust, amit pigmentfoltként ismerünk. A fehérítő hatóanyagok napi alkalmazásával és a teljes spektrumú fényvédelemmel gyönyörű, egyenletes bőrtónust teremthetünk bármilyen bőrszín esetén.

Az apróbb vagy esetenként nagyobb kiterjedésű, az eredeti bőrszínnél jóval sötétebb árnyalatú foltok elsősorban 30-40 éves kor után alakulnak ki. Ezeknek a foltoknak a kezelése már az első pillanattól kezdve folyamatos és rendszeres odafigyelést igényel. Tapasztalataink szerint a nem hormonprobléma következtében fellépő, már az első megjelenést követően azonnal kezelt és napfénytől folyamatosan védett foltokat könnyűszerrel tudjuk halványítani.

    A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával! Ehhez nyújt segítséget az öt terméket tartalmazó egy hetes otthoni arcápoló KIT, mely tökéletesíti bőrét és meghosszabbítja a kezelés hatását.

2

Fehérítő kezelés mikrodermabrázióval

A mikrodermabrázió egy gépi hámlasztó eljárás, mely mechanikai mélyhámlasztást tesz lehetővé. Az intenzív, ám fájdalommentes bőrcsiszolás maximálisan eltávolítja az elhalt hámsejtekből álló legfelső bőrréteget. A mikrodermabráziótól megújult bőrstruktúra ezáltal nem csak a felszínen érvényesül, hanem egyben intenzívebbé válnak a mikrocirkulációs folyamatok, a kollagénképzés és tartósan regenerálódik az epidermális sejtközötti állomány. Ennek következtében a bőr újra tud lélegezni, halványodnak a sötétebb foltokat, finomodnak a ráncok és könnyebben bejutnak a krémek hatóanyagai. A roppant eredményes kezelés minden bőrtípusra alkalmazható.
Látványos és hosszantartó javulást 5 vagy 10 alkalmas kúrában lehet elérni. Ebben az esetben a csiszolás heti rendszerességgel végezhető napfénymentes időszakban, azaz ősztől tavaszig. A szegedi bőrklinikán általunk végzett mérések alapján egy 10 alkalomból álló kúra eredményeképpen 50 %-kal nő a bőr feltöltöttsége és 40 %-kal halványodnak a foltok.

A kezelés lépései:

  • Tisztítás lépése: a smink és a bőrfelszínen lévő szennyeződések alapos letisztítása a növényi eredetű őssejteket és növényi eredetű fehérítő összetevőket tartalmazó lemosóval
  • Peelingezés lépése: enzimes peeling krémmel, mely 5 perces hatóideje alatt finoman felpuhítja a bőrt
  • bőrcsiszolás lépése: a csiszolás és a vákuum- szívás kombinációja szabályozza a bőr biológiai regenerálódási folyamatát
  • Fertőtlenítés lépése: egy speciális bőrfertőtlenítővel és a VIO-val, mely fájdalommentes sterilizálást tesz lehetővé az ózon jótékony hatásának köszönhetően
  • Szépítés lépése: a bőrtípusnak megfelelő, ultrahidratáló és fehérítő maszk felhelyezése
  • Nyugtatás lépése: jéggörgős masszázzsal hűsítjük, nyugtatjuk a bőrt
  • Befejező ápolás: a bőrfelszín alapos letisztítása után az Ön bőrének megfelelő napi ápolóval, fényvédővel, szemkörnyék ápolóval és ajakápolóval fejezzük be a kezelést
  • Tanácsadás lépése: a helyes otthoni ápolás megismertetése

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával! Ehhez nyújt segítséget az öt terméket tartalmazó egy hetes otthoni arcápoló KIT, mely tökéletesíti bőrét és meghosszabbítja a kezelés hatását.