Az SHR az egyik legújabb és leginnovatívabb szőrtelenítési eljárás, melynek segítségével biztonságosan és hatékonyan távolíthatjuk el a test különböző területeiről a nem kívánatos szőrszálakat.

A hosszantartó és fájdalommentes SHR módszer a lézer technológiát és a pulzáló fény (IPL) módszerének előnyeit egyesíti. A kezelések gyorsabbak, hatásosabbak, kényelmesebbek és kevesebb fájdalommal járnak, mint más IPL, lézer vagy E-Light technológiával végzett szőrtelenítés, a bőrfelszín égése, sérülése nélkül.

Ismerkedjen meg részletesen a létező legújabb tartós szőrtelenítési eljárással!

Árainkat megtalálja itt.

1

MIÉRT VÁLASSZAM AZ SHR TECHNOLÓGIÁT?

Mert egész évben végezhető.

Mert gyors és kényelmes kezelés.

Mert tartós eredmény érhető el vele.

Mert minden szőr és bőrtípus kezelhető az SHR technológiával.

Nincs nemhez kötve, férfiak ugyanúgy igénybe vehetik, mint a hölgyek.

Mert nincs fájdalomérzet, kevesebb kényelmetlenséggel jár, mint bármely
más szőrtelenítés.

2

HOGYAN MŰKÖDIK AZ SHR TECHNOLÓGIA?

Az SHR kezelőgép intenzíven pulzáló fénye célzottan hatol a szőrszálakba, és beülről hevíti fel azokat, aminek következtében károsul és gyengül az aktív szőrtüsző. A szőrtüsző a magas hő hatásásra “elengedi” a szőrszálakat, ami a kezelés után idővel kihullik és a szőrtüsző nem fog újabb szőrszálat növeszteni. A különbség a síma IPL-hez képest abban van, hogy ezt a hőmérsékletet fokozatosan érjük el, méghozzá az egyes pulzusok magas ismétlésszámával. Ez növeli a hatékonyságot úgy, hogy közben csökken a sérülés és égés kockázata. A kutatások kimutatták, hogy ez a lassú, azonban hosszantartó melegítési folyamat jelentősen hatásosabb a tartós szőrtelenítésben, mint a magas és rövid energia bevitellel járó folyamatok.

3

MIÉRT NEM JÁR FÁJDALOMMAL A KEZELÉS?

A tartós szőrtelenítésnek ez a módja szinte teljesen fájdalommentes, mert az SHR technológia a fokozatos kezelési módot kombinálja a kezelőfej hűtő mechanizmusával, így a kezelés valóban kényelmes és maximálisan hatékony. Amennyiben olyan testrészen alkalmazzuk, amelyet sok szőr fed le, érezhető a fény pulzálása és némi melegség. Az enyhe csípő és kellemetlen érzés, mely a lézer és az IPL kezelés során érzékelhető, az SHR módszer használatánál nem jelentkezik.

4

ALKALMAZHATÓ-E AZ SHR SZŐKE SZÁLAKRA?

Más lézeres és IPL szőrtelenítési módszerekkel szemben nagy előnye az SHR technológiának, hogy a szőr- és bőrszín nem játszik olyan jelentős szerepet. Amíg a régebbi módszereknél a világos bőr és a sötétebb szőrszín elengedhetetlen volt a sikeres kezeléshez, az SHR módszernél nem ilyen szigorú a szabály. Azt azonban érdemes tudni, hogy a leggyorsabb eredmény a világos bőr és sötét szőrszín kombináción lesz, azonban az SHR technológia nem csupán a melanin szinttől függ, hanem ugyanannyira az őssejt protein tartalmától is. Emiatt nem jelenthet akkora nehézséget a sötétebb típusú bőr és világosabb szőrszínű embereknél a kezelés.

5

HOL NEM ALKALMAZHATÓ AZ SHR?

Az SHR módszert alkalmazhatjuk a test minden részén, kivéve a szem közvetlen környezetében.

6

HÁNYSZOR KELL MEGISMÉTELNI A KEZELÉST?

A sikeres, tartós és látványos szőrtelenség eléréséhez kúraszerű alkalmazás szükséges. Ez átlagosan 7-10 alkalmat foglal magában (ez a szám egyénenként természetesen változó). A kezelések között az első három alkalommal 4-6 hétnek kell eltelni, ezután 2-3 havonta szükséges az ismétlés. Egy teljes kúra időtartama kb. 1-1,5 év. Ugyanis ez alatt az időtartam alatt lehet garantálni, hogy minden szőrtüszőt legalább egyszer aktív fázisban ér a kezelés. A kúra után a kezelés tartóssága átlagosan 6-8 év, de ez a szám egyénenként több, kevesebb lehet. Ezután nincs szükség újabb kúrára, csupán 1 emlékeztető villantás kell.