1

Személyre szabott sminkoktatás

A minimum 2 órát igénybe vevő oktatás során, az arctípusodnak megfelelő legoptimálisabb sminket készítjük el együtt, és segítünk elsajátítani a mindennapi sminkelés titkait.
Először is egyeztetjük, hogy mi a célod, mit szeretnél elérni a készítendő sminkkel, javasoljuk, hogy első alkalommal egy alap nappali sminkkel kezdjünk. Később fejleszthetjük tudásodat bonyolultabb sminkekkel is.
A szalonunkban rendelkezésre álló Pierre Renee professzionális sminkmárka teszter- és ecsetállványának óriási kínálatából bármilyen smink elkészíthető. Ha bármivel ki kell egészíteni a sminkkészletedet, itt mindent megkaphatsz, amire szükséged lehet. A tanfolyam alatt felhasznált anyagokat természetesen mi biztosítjuk.
Az itt elhangzottakat (sok hasznos információt hallhatsz) dokumentáljuk neked, hogy azt otthon bármikor elő tudd venni, és fel tudd vele frissíteni a tudásodat.
Javasoljuk, hogy ne vásárolj be előtte sminkanyagokból, mert nem tudhatod a későbbiekben mire lesz szükséged, ez itt fog kiderülni az oktatás alkalmával.
Elkészítési idő: 120 perc

2

Sminktanácsadás

Ezt a szolgáltatásunkat akkor vedd igénybe, ha azt szeretnéd, hogy egy profi szakember sminkeljen ki és mutassa meg neked, hogy milyen anyagokkal készült el a sminked, mi állna neked a legjobban? Például, ha nem tudod, milyen alapozó szín illik a bőrödhöz, milyen színű szemceruzát használj, vagy milyen színek állnak neked a legjobban, melyik arcpír számodra a legelőnyösebb, van-e olyan piros rúzs, ami neked is jól állna, akkor szívesen adunk tanácsot, segítünk, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb anyagokat, színeket, árnyalatokat.
Elkészítés és tanácsadás: 80 perc