Világmárka szépségszalonunkban!

2015 novemberében hazánkban is bemutatkozott a Pierre René Professional prémium kategóriás sminkmárka, melynek szalonunk hivatalos partnere lett, így a világszerte több, mint húsz országban jelenlevő márka a Dél- Kelet Magyarországi régióban elsőként nálunk érhető el. Ennek jegyében megújult recepciónkon a teljes make up palettát felvonultató teszter pulttal fogadjuk, melyen a rendkívül finom textúrájú, intenzíven pigmentált termékekeket azonnal ki is próbálhatják a sminkelés szerelmesei.
A párizsi székhelyű Pierre René nagy hangsúlyt fektet a minőségi, innovatív termékek fejlesztésére, ennek köszönhetően minden terméke bőrgyógyászatilag ellenőrzött, nagy részük parabénmentes, hipoallergén, továbbá fejlesztésük során állatkísérleteket nem végeznek.
Várjuk szeretettel, ha szereti a magas minőséget, a mindennapi professzionalitást, az egyediséget, melyet a Pierre René nyújt Önnek. Akár a könnyed sminket, akár az intenzív hatást kedveli, biztosan rabul ejti a kedvező áron elérhető, minőségi termékek széles palettája.
Számoljon le a szürke hétköznapokkal és engedjen a kísértésnek, mert mindenkinek jár egy kis Luxus!

www.pierrerene.hu