1

Image Skincare

A szépségipar leginnovatívabb bőrápolási márkája az Image Skincare, mely a legújabb öregedésgátló, egyensúlyt biztosító, hidratáló és ragyogást hozó technológiák segítségével támogatja a világot abban, hogy "később öregedjen".
Az IMAGE Skincare egyedi bőrápolási programjai valóban gondoskodnak a bőrről, minden típusról, minden korosztályban. A bőr öregedése és a durva környezeti hatások ellen harcolva új dimenziót nyit a professzionális arcápolásban, mert a jelen kor igényeit kiszolgálva a szuper gyors kezelései akár ebédidőben is elvégezhetőek és orvosi hatékonyságú, extra tisztaságú, parabénmentes hatóanyagokkal töltik fel a bőrét.

Az IMAGE termékek biztonságos, 100%-ban parabénmentes, állatokon nem tesztelt kozmetikumok, melyek sejtszinten hatnak. Tapasztalt plasztikai sebészek, vegyészek, bőrgyógyászok, kozmetikusok és egészségügyi szakemberek hisznek az Image termékekben, melyek a bőrt frissen, egészségesen és fiatalosan tartják. Mert hatásosak.

 

minoseg
MINŐSÉG
Az IMAGE Skincare olyan tapasztalatokra építő klinikai bőrápolási vállalat, mely professzionális bőrápolási termékeket és hatékony bőrápolási megoldásokat kínál. A leginnovatívabb márka a szépségiparban.

 

parabenmentes
PARABÉNMENTES
Az IMAGE a legjobb minőségű és környezetbarát, orvosi erősségű hatóanyagokkal, etikus, klinikai környezetben történő teszteléssel készíti termékeit, melyek a bőr minden igényének megfelelnek.

2

Meso I Laser (lézeres elektroporáció, mezoterápia)

Ez a legmodernebb és leghatékonyabb orvos-kozmetikai eszköz, amely ötvözi a három legintenzívebb sejtmegújító kezelést: a lézeres biostimulációt, az eredeti orvosi elektroporációt és az orvos-kozmetikai peelingeket és savas mélyhámlasztást.
Sikerének kulcsa abban rejlik, hogy két önmagában is eredményes kezelés típust, a mezoterápiát és a lézeres bőrfiatalítást egyesítette egyetlen készülékben.

Ön is megtapasztalhatja, hogy a szuper prémium kategóriába tartozó egyedülálló és személyre szabott kezeléssel milyen intenzíven javul bőrképe. Már egy kezelés is látványos, de hosszú távon kúrában lehet újáépíteni a bőrt.

Próbálja ki Ön is ezt az injekciómentes hialuron plasztikai eredményt nyújtó egyedülálló kezelést Détár Enikő, Koós Réka és Sáfár Mónika ajánlásával!

A Meso I Lézer a bőr mélyebb szöveteit is elérő készülék, mely lézeres besugárzáson alapuló orvosi és kozmetikai kollagén-mátrix terápiát tesz lehetővé. A garantált elektroporációs technológia megléte és a nagy teljesítményű lézer akár az irharétegbe is bejuttatja az orvosi tisztaságú hatóanyagokat, steril ampullakoncentrátumokat. A szuperkoncentrátumok mikromolekuláris szerkezetűek, ezért mélyen felszívódnak a bőrbe és stimulálják a kollagénszintézist, mint egy injekciómentes hialuronplasztika.

A Fókuszált mezoterápiás készülékkel gyakorlatilag bármilyen bőrműködési rendellenesség és korral járó változás kezelhető, mert a magas koncentrációjú hatóanyagokat a kezelési célnak megfelelően kombináljuk, melyek 5-8 mm mélyen szívódnak fel a bőrben. Pl.: tryplex hialuronsav, mátrix peptid koncentrátum, őssejtes hialuronsav, argilerin (természetes botox hatás) ampullakoncentrátum, organikus szilícium és biocolostrum.
A kezelés során felhasznált hatóanyagok peg származékoktól, kőolaj származékoktól, parabénektől, színezékektől és illatanyagoktól mentesek.
Egy kezelés alkalmával több fajta bőrproblémát is tud kezelni egyszerre.
A személyre szabottan összeállított hatóanyagok megfelelő keverékével, koktéljaival sokféle bőrproblémára nyújt megoldást:

  • intenzíven lassítja a bőr öregedési folyamatait
  • feszesíti, tömöríti a bőrt
  • újra kontúrozza az arcot
  • fiatalít
  • ránc prevenció hatású
  • hidratál és pótolja a vitaminokat
  • pigmentfolt halványító
  • hatékonyan kezeli a rosacea-t, acne-t és a gyulladásokat

A fókuszált mezoterápiás kezelések már az első alkalommal látható eredményt mutatnak, természetesen fájdalommentesen. A kezelésnek nincsenek mellékhatásai, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő.

A lézeres mezoterápia egy új fogalom Magyarországon. Külföldön (pl. Amerika, Svájc, Németország, Anglia), már elterjedt eljárás az olyan intézményekben, ahol magas minőséget, valamint fejlett technológiákat alkalmaznak, és természetesen ahol eredményes, látványos kezelések végzésére törekednek az esztétikai szakemberek.

A kozmetikai kezelés hatása fenntartható a megfelelő termékek otthoni alkalmazásával!