Szeretne fiatalos, feszes, egészséges, probémáktól mentes arcbőrt? Akkor vágjon bele a parabénmentes és kőolajszármazék mentes bőrátalakító programunkba, és lépje meg az egyes szinteket, melyek egymásra épülő hatásai meghozzák a várva-várt eredményt.

Részletek

1. lépés


A személyes konzultációt bőregészségügyi teszt kitöltésével kezdjük, majd a 60-szoros nagyítású bőrdiagnosztikai műszerünkkel megvizsgáljuk

  • a bőre hidratáltsági fokát
  • a faggyú mennyiségét
  • a hajszálerei állapotát
  • a pórusait
  • a pigmentációs zavarokat
  • és a ráncok mélységét

 

Az analízist digitálisan tároljuk a későbbi összehasonlításhoz, és a műszeres diagnosztikára támaszkodva objektíven összeállítjuk a bőre előkezeléséhez szükséges mini szettet.

2. lépés


A bőr megfelelő otthoni felkészítése után bőrmegújító hámlasztást végzünk. A bőr felületének megújítása által a bőrsejtek újratermelődését gyorsítjuk fel, a kezelés eredményeképpen a bőr több kollagént termel.  A kúrakezelések során eddzük a bőrt, melynek hatására a tartószerkezete megerősödik, tömörödik. A bőr megújulásával a ráncok és a pigmentfoltok elhalványodnak, az aknék eltűnnek. A szigorúan egyénre szabott kezelést 2 hetente kell megismételni minimum 3 alkalommal.

3. lépés


Tartsa fent az elért állapotot három egyszerű lépésben: arctisztító használata reggel és este, nappali hidratálás UV szűrő filterekkel és éjszakai regenerálás antioxidánsokkal.

Top kategória


Az MD plasztikai sebészek által megalkotott klinikai bőrápolási termékek drasztikusan javítják bőre megjelenését. Hatóanyagszállító rendszerei és élvonalbeli összetevői a bőrápolási technológia legújabb fejlesztésein alapulnak, hogy minél hosszabb időre tökéletes legyen a bőre állapota és kinézete.

  • MD Helyreállító retinolos éjszakai krém

10%-os kapszulába zárt retinollal stimulálja a kollagénszintézist, minimalizálja a ráncok megjelenését kiegyenlíti a bőrtónust és közben revitalizálja a bőrt. Idősödő bőrre, ráncokra és felnőttkori aknékra.

  • MD Pigmentfolt elleni krém

Fitokémiai összetevői csökkentik az öregségi és barna foltokat és a természetes bőrmátrixot utánozva lehetővé teszi a hatóanyagok opzimális felszívódását.

  • MD Botox hatású éjszakai maszk

Az éjszakai botoxtündér, hogy reggelre eltünjenek a mimikai ráncai.

  • MD Heg kezelő gél

Csökkenti a traumán átesett bőr elszineződéseit, a baktériumok számát az aknéra hajlamos bőrön. Stimulálja az elasztinrostokat és a fibroblasztokat az egészséges bőrmátrix újraépüléséhez. Műtéti hegekre is ajánlott.

Kedvezményes ajánlatunk visszavonásig vagy a készlet erejéig vehető igénybe.

Induljon el az úton, melyen eljuthat a tökéletes bőrállapothoz az orvos-kozmetikai piac legeredményorientáltabb márkájával.