Szeretne fiatalos, feszes, egészséges, probémáktól mentes arcbőrt 2020-ban? Akkor vágjon bele a parabénmentes és kőolajszármazék mentes bőrátalakító programunkba, és lépje meg az egyes szinteket, melyek egymásra épülő hatásai meghozzák a várva-várt eredményt.

Részletek

1. lépés


A személyes konzultációt bőregészségügyi teszt kitöltésével kezdjük, majd a 60-szoros nagyítású bőrdiagnosztikai műszerünkkel megvizsgáljuk

  • a bőre hidratáltsági fokát
  • a faggyú mennyiségét
  • a hajszálerei állapotát
  • a pórusait
  • a pigmentációs zavarokat
  • és a ráncok mélységét

 

Az analízist digitálisan tároljuk a későbbi összehasonlításhoz, és a műszeres diagnosztikára támaszkodva objektíven összeállítjuk a bőre előkezeléséhez szükséges mini szettet.

Ára: 6.000 Ft, mely levásárolható.

2. lépés


A bőr megfelelő otthoni felkészítése után bőrmegújító hámlasztást végzünk. A bőr felületének megújítása által a bőrsejtek újratermelődését gyorsítjuk fel, a kezelés eredményeképpen a bőr több kollagént termel.  A kúrakezelések során eddzük a bőrt, melynek hatására a tartószerkezete megerősödik, tömörödik. A bőr megújulásával a ráncok és a pigmentfoltok elhalványodnak, az aknék eltűnnek. A szigorúan egyénre szabott kezelést 2 hetente kell megismételni minimum 3 alkalommal.

Ára: 24 000 Ft helyett 22 000 Ft/alk. + ajándék otthoni utóápoló szettel

Azok, akik már rendelkeznek a teljeskörű otthoni ápolással, azoknak a hámlasztás csak 15 900 Ft.

3. lépés


Tartsa fent az elért állapotot három egyszerű lépésben: arctisztító használata reggel és este, nappali hidratálás UV szűrő filterekkel és éjszakai regenerálás antioxidánsokkal.

Ára: egyéni

Top kategória


Az MD plasztikai sebészek által megalkotott klinikai bőrápolási termékek drasztikusan javítják bőre megjelenését. Hatóanyagszállító rendszerei és élvonalbeli összetevői a bőrápolási technológia legújabb fejlesztésein alapulnak, hogy minél hosszabb időre tökéletes legyen a bőre állapota és kinézete.

  • MD Helyreállító retinolos éjszakai krém: 30 000 Ft

10%-os kapszulába zárt retinollal stimulálja a kollagénszintézist, minimalizálja a ráncok megjelenését kiegyenlíti a bőrtónust és közben revitalizálja a bőrt. Idősödő bőrre, ráncokra és felnőttkori aknékra.

  • MD Pigmentfolt elleni krém: 30 000 Ft

Fitokémiai összetevői csökkentik az öregségi és barna foltokat és a természetes bőrmátrixot utánozva lehetővé teszi a hatóanyagok opzimális felszívódását.

  • MD Botox hatású éjszakai maszk: 32 000 Ft

Az éjszakai botoxtündér, hogy reggelre eltünjenek a mimikai ráncai.

  • MD Heg kezelő gél: 17 500 Ft

Csökkenti a traumán átesett bőr elszineződéseit, a baktériumok számát az aknéra hajlamos bőrön. Stimulálja az elasztinrostokat és a fibroblasztokat az egészséges bőrmátrix újraépüléséhez. Műtéti hegekre is ajánlott.

Kedvezményes ajánlatunk visszavonásig vagy a készlet erejéig vehető igénybe.

Induljon el az úton, melyen eljuthat a tökéletes bőrállapothoz az orvos-kozmetikai piac legeredményorientáltabb márkájával.