SZALON ETIKETT- A kölcsönösen kellemes együttműködésért

Kérjük, figyelmesen olvassa el és tartsa tiszteletben szalon etikettünket!

Szalonunkban beléptető rendszer működik, így csak az időpontra érkező vendégeinket tudjuk fogadni. Kérjük, hogy a lefoglalt időpont előtt maximum 5 perccel hamarabb érkezzen. Az ennél korábban érkező vendégeinket nem tudjuk hamarabb fogadni a zavartalan munkavégzés miatt. Balesetvédelmi okok miatt szalonunkban (kezelőhelységekben, váróban) nem tartózkodhat kísérő, gyermek, kisállat. Tisztelettel megkérjük Önt, hogy mindig egyedül érkezzen, ugyanis csak ebben az esetben tudjuk elvégezni Önnek a kívánt szolgáltatást. Amennyiben a lefoglalt időpontban nem megoldható a kísérő nélküli érkezés, egyeztessünk egy másik időpontot.

Szalonunkban kérjük a telefonok lenémítását, és a hangos telefonbeszélgetések mellőzését.

Amennyiben időpontot szeretne foglalni hozzánk, kérjük, keresse fel online bejelentkező oldalunkat, vagy hívjon minket telefonon (+36 30 347 6486). Személyes időpontfoglalásra csak a kezelés végeztével van lehetőség.

A kezelés időtartamának 10%-át tudjuk késésként tolerálni. Az ezt meghaladó késés a kezelést módosítja, viszont a lefoglalt kezelés teljes ára fizetendő.

Legalább 24 órával korábban jelezze, ha a megbeszélt időpontra nem tud megjelenni, hogy legyen időnk kiajánlani azt másnak.

Abban az estben, ha a lefoglalt időpontjában nem jelenik meg, nem jelezte ezt számunkra, akkor a következő időpontot csak úgy tudunk biztosítani, ha az elmaradt szolgáltatás teljes összegét rendezi. A kezelések átlagos hossza miatt a fogadható vendégek száma limitált, ezért a bejelentkezéses rendszerből adódóan a lefoglalt, de fel nem használt idő számunkra és a többi várakozó vendég számára elveszett.

Kérjük, a lefoglalt időpontját legalább 24 órával megelőzően mondja le, ellenkező esetben készenléti díjat számolunk fel, mely a kiesett szolgáltatás 50 %-a.

Ha beteg, lázas, influenzás, herpeszes, himlős vagy, beszéljünk meg új időpontot. Legyünk egymásra tekintettel, ne fertőzzük meg egymást.

Kérjük, ne alkudjon az árakból. A termékek és kezelések árait a márka velünk is szigorúan betartatja.

Megvásárolt termékeket nem áll módunkban visszavenni, mivel a termékvásárlást mindig alapos konzultáció előzi meg, mely során lehetőség van a krémek kipróbálására is.

Tisztelettel kérjük a kísérőket, hogy a soron következő vendégek kényelme érdekében ne szalonunkban várakozzanak. A kozmetikában történő munkafolyamatok megfigyelésére nincs lehetőség.

Lefoglalt időpontjával tudomásul veszi és elfogadja házirendünket!

Szalonunk munkatársai az alábbi szabályokat betartva végzik munkájukat:

 • Tiszta, rendezett, nyugodt környezetet biztosítunk a kezeléseink során.
 • Kizárólag professzionális orvos-kozmetikai termékekkel dolgozunk.
 • A márkák és a forgalmazók által előírt protokollokat és kezelési időket szigorúan betartjuk.
 • Egyénre szabott kezeléseket biztosítunk.
 • A kezelések alatt osztatlan figyelemben részesítjük vendégeinket.
 • A kezeléseket nem zavarjuk magán telefonbeszélgetéssel.
 • Figyelembe vesszük az egyéni igényeket, ezért ha bármi kényelmetlen tapasztalata van, kérjük azonnal jelezze, hogy változtatni tudjunk rajta.
 • Rendszeresen, professzionális szinten képezzük magunkat.
 • Amennyiben a lefoglalt időpontban, értesítés nélkül, nem jelenünk meg, úgy egy következő, előre egyeztetett időpontban díjmentesen elvégezzük a kezelését.
 • Nyitva tartási időn túl, munkaszüneti napokon és szabadnapjainkon a normál ár 200%-áért dolgozunk.
 • Digitálisan fejlesztjük szalonunkat. Kényelmesen, gyorsan, bárhonnan, bármikor elérhetőek vagyunk online bejelentkezéssel: www.bwnet.hu
 • A megbeszélt időpontban itt vagyunk, az időnket csak Önre szánjuk, várjuk szeretettel!

Megértését köszönjük!
A DERMA Bőresztétika munkatársai

page1image28560

Szeged, 2018. augusztus 20.