Ha kozmetikáról van szó én csak a DERMA Szépségszalonban bízom! Figyelembe veszik a korodat, a bőrtípusodat és az ár-érték arány is kitűnő, a legprofibbak!! Kimondhatatlanul elégedett vagyok. Mindenkinek, aki kellemes, szép környezetben, kedves és profi szakemberek által akar szépülni, csak ajánlani tudom Őket!

Nagyon szeretek Hozzátok járni :-)

Köszönök mindent, Dolores

Megvásároltam az Image Ormedic bőrápoló termékek zöld minta csomagját.
Csakis jót tudok róla mondani. Sajnos elég problémás a bőröm, durva, szuper érzékeny, száraz, zsíros, egyszóval katasztrófa.
Hihetetlen gyorsan fejti ki a hatását, tényleg nagyon pici elég belőle, fantasztikusan beszívódik a bőrbe, nem hagy zsíros, kellemetlen érzést maga után, szóval az ember érzi, hogy ez tényleg minőségi termék. Nem hámlik az arcbőröm, nem viszket, és ahhoz képest, hogy nem mindig sikerül megfelelően és egészségesen táplálkozni, látványosabban szebb a bőröm, ami nagy meglepetés. Alig várom, hogy megvehessem őket, nagy kiszerelésben, amihez kérni fogom a testvérem segítségét, hisz külföldön vagyok, de szükségem van rá.
Köszönöm, hogy megmutattátok ezeket a csodás termékeket!

Zákány Edit

Sziasztok!

Egy pár mondatban szeretnék véleményt írni az új kedvenc arckezelésemről.

Először is, nagyon szeretem a szalont, mindig megnyugvás idejönni, itt a minőségi szolgáltatás természetes és a munkatársak nagyon kedvesek.
Az új Image tisztító arckezelés pedig valami elképesztő, soha nem éreztem ilyen puhának és egyenletesnek az arcbőröm, ráadásul a kezelés hatása még utána is nagyon sokáig tartott. Fantasztikus érzés, alig várom a következő alkalmat! :) Csak ajánlani tudom mindenkinek!

A profi munkáért és a szemöldökömért pedig külön köszönet Boginak! :)

Üdv.:

Papp Nóra