A Mavex márka gyógynövényeken és alpesi növényeken alapuló természetes kozmetikumokat gyárt svájci minőséggel és olasz designnal. Nem tartalmaznak parabént, formaldehidet, hozzáadott tartósítóanyagokat, ásványi olajat és paraffint.

Forradalmi kezelései kozmetikai innovációk, melyek alkalmasak az összes bőrtípus számára.

La Perla Nera – méregtelenítő kezelés aktív növényi szénnel

A Svájcban kifejlesztett kezelés szupertiszta aktív növényi szénnel szabadítja meg bőrét a  környezetszennyezésből eredő (finom por, szmog, füst, mérgek) anyagoktól és harcol a bőrét érő, azt stresszelő agresszív reakciókkal szemben. A MAVEX forradalmi és természetes kezelése után azonnal visszanyeri arca az életerejét, a ráncok és a pórusok kevésbé láthatóak és bőre tiszta, oxigénnel teli, kivételesen sima és selymes lesz.

laperlamaszk

FOREVER – GANODERMA gomba kivonatos kezelés

Ezt a gombafajt több mint 4000 éve alkalmazza a keleti medicina, annak különleges gyógyhatása miatt. A számos alanyon elvégzett hatékonysági vizsgálatok rámutattak, hogy a GANODERMA kivonat különleges öregedésgátló hatással bír.

  • Igazoltan hatást gyakorol a sejtek megújulására és a ráncmélység csökkentésére.
  • Fokozza a bőr hidratáltságát és tónusát.
  • Fontos antioxidáns hatást fejt ki, mely nélkülözhetetlen az idő és a napsütés által okozott öregedés elleni harcban.
  • Stimulálja a kollagén szintézisét.

FOREVER család termékei csak értékes növényi hatóanyagokat és újgenerációs fitokozmetikai komplexeket tartalmaznak, melyek a modern svájci kutatás és az avantgard gyártási technológiák eredménye.

foreverganoderma

 

Calluspeeling – A lábak szárnyalóan könnyed érzése

45 perc alatt bársonyosan puha talpak, télen-nyáron. Kíméletes, gyors és rendkívül hatékony. A hagyományos pedikűr kezelésekhez képest az eredmények jelentősen jobbak és tartósabbak, kések, pengék és gépek használata nélkül!

A Calluspeeling kíméletes, kellemes érzés, mely segítségével a lábak bőre egészségesen fénylővé és puhává válik. A Mavex termékek teljes mértékben természetes összetevőket tartalmaznak, parabének, formaldehid, hozzáadott tartósítószerek, ásványi olaj és paraffin nélkül.

Több, mint egy kezelés – ez egy valódi wellness élmény.

Ára: 9 900 Ft

calluslabak